01 JS EL 08I
01 JS EL 08I

Välkommen till El-pågarna!

El-pågarna i Malmö AB är ett företag som specialiserar sig på elinstallationer och elektriska tjänster i Malmö/Lund-området. Med erfarenhet och expertis i bagaget sedan starten 1988 är vi kända för vår pålitlighet, långsiktighet och högkvalitativa arbete.

Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster, allt från större entreprenader till mindre servicejobb för både privatpersoner och företag. Genom att kombinera modern teknik med gedigen kunskap säkerställer vi att alla projekt utförs effektivt och säkert.

El-pågarna i Malmö AB sätter kundens behov i fokus och strävar alltid efter att leverera överlägsen service och kvalitet. Vårt team av licensierade elektriker är välutbildade och håller sig uppdaterade med de senaste branschstandarderna och teknikerna.

Utöver vårt engagemang för kvalitet och service är vi på El-pågarna i Malmö AB också dedikerade till hållbarhet och miljömedvetenhet. Vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan genom att använda energieffektiva lösningar och återvinna material när det är möjligt. Målet är att flertalet av våra projekt ska hållbarhetsklassas enligt Instalcos hållbarhetsprogram.

Läs gärna mer om oss i vår Interaktiva broschyr!

Vi är en del av Instalco

Lokal närhet med det stora företagets möjligheter. Instalco är representerat med nationell bredd i Sverige, Norge och Finland via ett 150-tal dotterbolag med över 6 200 medarbetare.

Läs mer om Instalco